Kaninhopkalender for danske
kaninhopkonkurrencer

Se her vedr. indsendelse til kalenderen


August 2019
24.-25.

Haderslev og Omegns Kaninavlerforening afholder den 24.-25. august hopstævne i forbindelse med sommerudstillingen på Sdr. Hygum Hjemstavnsgård.
Stævnet foregår på adressen Ribevej 74, Sdr. Hygum, 6630 Rødding.
Lørdag med start kl. 10:00 vil der blive hoppet følgende klasser: Længdehop med start på 60 cm, mini kroget, let kroget og svær kroget åben.
Søndag starter vi igen kl. 9:30 med klasserne: Mini lige, let lige, middelsvær lige og duelhop.
Der vil i duelhop blive kæmpet om en vandrepokal.
Rækkefølgen vides ikke før vi kommer tættere på stævnet, da det afhænger af vinden.
Ved mange starter kan der blive afholdt finaler.
Prisen er 10 kr. pr. start og ønskes bur er prisen 10 kr. pr. rum som skal bestilles ved tilmeldingen.
Hvis det ønskes kan i overnatte gratis i eget telt/campingvogn på pladsen.
Der er mulighed for at købe morgenmad søndag til 20 kr. Aftensmaden bliver pizza eller lignende som vi bestiller samlet. Man skal selv medbringe drikkevarer.
Der er gratis morgenmad lørdag kl. 8 som gives af foreningen.
Begge dage vil det være mulighed for at købe frokost på Hjemstavnsgården.
Det er ikke muligt at betale starterne kontant, men skal enten overføres via MobilePay eller overføres via kontonummer, som bliver sendt ud i en e-mail inden stævnet.
Tilmelding sker på http://tilmelding.kaninhop.dk/SdrHygum2019/ og sidste tilmelding er den 17. august.
Ved tilmelding accepterer man at være behjælpelig, hvor der er behov for det, og der vil blive lavet en medhjælperplan som skal overholdes.
Hvis i har spørgsmål kan i kontakte Anne-Mette på sms 26 11 12 64 eller på Facebook.31.-1.

Midt- og Vestsjællands Kaniner inviterer til 2-dagen-stævne lørdag den 31. august og 1. september i forbindelse med vores sommerudstilling, som har 10-års jubilæum hos Michael Christensen, Benløse Skel 9, 4100 Ringsted.
Hvis det ønskes, kan I overnatte gratis i eget telt på pladsen.
Lørdag den 31. august hoppes der: Højdehop med start på 50 cm, let lige, middelsvær lige og svær lige. Efter aftensmaden vil der blive afholdt pointhop, hvor at der er en begrænsning på én kanin pr. fører - udlån gerne en kanin til en avler til konkurrencen. Klassen er åben for alle. Der er tilmelding på dagen.
Der er mulighed for tilkøbe mad i forbindelse med sommerudstillingen, som bestilles ved Allan. Se mere på: http://www.kaniner.dk/index.php/aktiviteter/event/3-10-ars-jubilaeumsudstilling
Søndag den 1. september hoppes der: Let kroget og svær kroget åben.
Tilmelding sker på http://tilmelding.kaninhop.dk/SommerudstillingBenloese2019/ senest den 28. august.
Pris pr. start 10 kr.
Stævnet starter kl. 9.00 begge dage og det er muligt at komme fra kl. 8.00.
Ved mange tilmeldinger, må man forvente, at vi køre med finaler. Ved tilmelding siger man samtidig ja til, at være behjælpelig i løbet af dagene, så vi sammen kan have nogle fantastiske dage.
Ved spørgsmål eller andet kontakt Rikke på SMS 22 30 22 09 eller hopansvarlig snabela mvkaniner.dk
September 2019
1.

Østhimmerland inviterer søndag den 1. september til mærkeprøver og hyggehop-dag hos Stald Malega.
Det foregår på Præstevejen 7C, 8660 Skanderborg. Vi starter kl. 9.
Det er gratis at deltage i hyggehop og til mærkeprøverne. Ønsker man et diplom på at ens kanin har bestået et mærkeprøve koster det 5 kr pr kanin pr mærke.
For at kunne deltage i mærkeprøverne kræver det at kaninen er over et år, grundet reglerne omkring højde-/længdehop.
Tilmelding er nødvendigt via følgende link http://tilmelding.kaninhop.dk/OesthimmerlandSeptember19/ og der er sidste frist den 29. august. Tilmeldingen åbner den 1. august.
Er der tid og stemning for det vil der efter træningen og mærkeprøverne være mulighed for træningsstævne. Klasser bestemmes på dagen. Tilmelding foregår også på dagen.
Er man ikke medlem af Danmarks Kaninavlerforening har man også mulighed for at deltage i både træning, mærkeprøver og eventuel træningsstævne. Er man ikke medlem vil man ikke kunne få sine resultater eller mærker skrevet ind i Hopregisteret.
Ved spørgsmål kontakt Maria Gadkjær på 23 24 70 94 eller via kontaktformularen i linket.1.

Vejle Kaninavlerforening inviterer til havestævne i Bredsten den 1. september. Det foregår på adressen Mejerivej 14, 7182 Bredsten. Vi starter kl. 9:00.
Der konkurreres i klasserne mini lige, let lige x2, middelsvær lige. Finaler kan forekomme.
Prisen pr. start er 15 kr. Eftertilmelding er muligt indtil stævnets start, til dobbelt startpris. Tilmelder man sig i let lige, går vi ud fra, at man deltager i begge letklasser. Ønsker man ikke dette, så skriv det i bemærkninger. Sidste tilmelding er den 27. august på følgende link http://tilmelding.kaninhop.dk/Vejle1sep2019/. Ved spørgsmål kontakt da Charlotte Elleby på 40 12 91 04.3.

Tirsdag den 3. september inviterer Øst- og Midtfyns Kaninforening til aftenstævne i Heidis have, Skellerupvej 19, 5540 Ullerslev. Stævnet starter kl. 18:30 med svær lige. Derefter hoppes der mini lige. Der er lys på græsplænen, hvis der kommer mange starter. Tilmelding senest den 1. september på http://tilmelding.kaninhop.dk/OestMidtSeptember2019/
Prisen er 10 kr. pr. start.
Ved spørgsmål kontakt Heidi på 30 53 37 12.7.-8.

Holbæk kaninavlerforening inviterer til 2 dags stævne på Birkendegård, Stævnet bliver afholdt den 7. og 8. september 2019 kl. 10, Holbækvej 189 4400 Kalundborg, det vil være muligt at komme ind fra kl. 9.30 begge dage.
Om lørdagen afholder vi følgende klasser: Højde med start på 40 cm, mini lige, let lige, middelsvær lige, veteran lige, svær lige åben og Elite lige.
Om søndagen afholder vi følgende klasser: Mini kroget, let kroget, middelsvær kroget, veteran kroget, svær kroget åben og elite kroget. Prisen pr start er 10 kr. tilmelding kan ske på: http://tilmelding.kaninhop.dk/staevnebirkendegaardseptember2019/ senest den 1. september. Man må forvente at der vil være støj fra publikum samt veteran traktorer, som vil køre på tidspunkter igennem dagen.
Ved mange tilmeldinger må man forvente, at der vil blive kørt med finaler.
Der vil være mulighed for at overnatte i telt eller campingvogn, det er gratis at overnatte. Hvis man ønsker at overnatte, skal dette tilmeldes til Janni senest den 28. August. Ved spørgsmål kontakt Janni på Mail: jannisnabelahkaf.dk eller på tlf 42204075.8.

I anledning af Havens Dag, inviterer Viborg og Omegns Kaninavlerforening til stævne på Asmild Plantecenter, Randersvej 76, 8800 Viborg den 8. september. Klasserne bliver mini, let, middelsvær og veteran lige. Stævnet starter kl. 9:00, og prisen pr start er 10 kr. Sidste tilmelding er den 2. september og tilmeldingen kan ske fra dette link: http://tilmelding.kaninhop.dk/HavensDagAsmild19/
Er du I tvivl om noget kan Marianne Bredkjær kontaktes på 21 23 03 20 eller Maria Jansson på 31 13 74 78. Vi glæder os til at få en rigtig hyggelig dag sammen med jer :-)
Oktober 2019
12.

Østhimmerland inviterer lørdag den 12. oktober til fødselsdagsstævne for Maria og Emma. Stævnet foregår ved stald Malega på Præstevejen 7C, 8660 Skanderborg.
Nærmere informationer omkring starttidspunkt og klasser kommer senere.
Ved spørgsmål kontakt Maria Gadkjær på 23 24 90 94.
November 2019
9.-10.

Østhimmerland holder stævne i Oue Hallen, Savværksvej 7, Oue, 9500 Hobro, den 9.–10. november.
Stævnet bliver holdt sammen med Vædderklubben og Østhimmerlands Vinterudstilling.
Nærmere oplysninger om starttidspunkt og klasser kommer senere.
Ved spørgsmål kontakt Dorthe på 61 79 90 80.Skriv til
Hopudvalget© Copyright - Hopudvalget.dk
Design og layout: Maria Banke og Rasmus Bjerner
Der tages forbehold for fejl og mangler.