Kaninhopkalender for danske
kaninhopkonkurrencer

Se her vedr. indsendelse til kalenderen

Opdateret information vedr. COVID-19, kaninhopstævner og kaninhoptræning gældende pr. 8. juli 2020:
Regeringens forsamlingsbegrænsning er hævet til 100 personer, så det gør, at stævner og træning fremover kan annonceres og have tilmelding som normalt, da vi aldrig har så mange deltagere til et stævne. Og træningsstævner skal igen have mulighed for tilmelding på dagen.
Vær dog opmærksom på, at grænsen på de 100 personer ikke nås, hvis arrangementet holdes i samarbejde med andre aktiviteter eller hvis det holdes et sted, hvor mange publikum tiltrækkes.
Husk at gøre deltagerne opmærksom på de forholdsregler, som vi alle kender: Hold afstand (mindst 1 meter, gerne 2 meter), vask hænder, brug håndsprit, bliv hjemme hvis du er syg osv.

Hopudvalget

August 2020
8.-9. Vejle og Omegns Kaninavlerforening inviterer til Høst Cup 2020.
Det foregår i weekenden den 8.-9. august. Stævnet finder sted på fodboldbanerne ved Barrit Skole, som har adressen Kirkebro 4B, 7150 Barrit.
Lørdag starter vi kl. 9 med elite kroget, svær kroget, let lige, elite kroget 2, svær kroget 2.
Søndag starter vi kl. 9 med elite lige, svær lige, let lige, elite lige 2, svær lige 2.
Der konkurreres i cupperne Lille Høst Cup, Store Høst Cup og Let Ræset. Lille Høst cup er 2x svær lige + 2x kroget (enten svær eller elite) og Store Høst Cup er 2x elite lige + 2x kroget (enten svær eller elite). Let ræset er samlet resultat fra de to let klasser.
Cupperne følger kaninen, og kaninen kan derfor godt føres af mere end én fører.
Prisen er 15 kr pr. start og deltagelse i cuppen er 20 kr.
Overnatning vil være muligt fra fredag-søndag. Det sker på Charlottes hjemmeadresse Staksrodevej 35, 7150 Barrit. Der er en afstand på 5 min. kørsel i bil til stævnepladsen herfra. Overnatning sker enten i eget telt/vogn udendørs eller indendørs på egen madras (begrænsede pladser). Kaninerne kan stå i en staldbygning.
Det vil være muligt at bestille morgenmad, middagsmad og aftensmad. Dette kommer der mere om på e-mail når du tilmelder.
Det er tilladt at medbringe både telt og løbegård på stævnepladsen.
Tilmeldingen er delt i 2 og skal på begge link ske senest onsdag den 29. juli. Eftertilmelding er mulig til dobbelt takst. Eftertilmelding i cuppen er til alm. pris. Afmelder man efter sidste tilmelding opkræves der betaling.
Rykker kaninen op i klasse nr. 1, er det muligt at hoppe uden for klassen i nr. 2 og dermed stadigvæk indgå i cuppen.
Vær opmærksom på dette ved tilmelding: Ved tilmelding i svær 2 vælg da den åbne klasse, og ved tilmelding i elite 2, vælg da kombiklassen. Ved tilmelding i Høst Cup (stor+lille) vælg Eliminator, ved tilmelding i Let Ræset vælg Let slalom.
Tilmeldingslink til lørdag: http://tilmelding.kaninhop.dk/Hoestcuploerdag2020/
Tilmeldingslink til søndag + cups: http://tilmelding.kaninhop.dk/Hoestcupsoendag2020/
Hvis man kommer senere eller kører før slut, så skriv det i tilmeldingen.
Ved spørgsmål kontaktes Charlotte Elleby på Facebook, tlf. 40 12 91 04 eller e-mail charlotteelleby snabela gmail.com, eller Lisette Kongerslev på Facebook, tlf. 60 17 00 31 eller e-mail Honsehusetskaniner snabela gmail.com
Ønsker man at sponsorere til cupperne så kontakt os gerne på en af ovenstående.9. Søndag den 9. august kl. 9:00 indbyder Horsens og Omegns Kaninavlerforening til begynderstævne i Skanderborg.
Klasserne er mini lige, let lige, middelsvær lige åben og let kroget. Pris pr. start: 10 kr.
Der er garanteret 2 gennemløb til alle.
Tilmelding på http://tilmelding.kaninhop.dk/BegynderHorsensAugust2020/ senest den 2. august.
Adressen er: Gartneriet Rousing, Vitved Bakker 4A, 8660 Skanderborg.
Hvis det er godt vejr, hopper vi ude på græs, hvis det regner hopper vi inde på tæpper.
Spørgsmål kan stilles til Kirsten Bjerg på tlf. 30 12 47 73.13. Roskilde og Omegns Kaninforening inviterer til træningsstævne torsdag den 13. august på græsplænen ved Line, Vængedalen 204, 2600 Glostrup.
Med start kl. 17.00 og mulighed for at komme fra kl. 16.30 hopper vi klasserne mini lige og middelsvær lige åben.
Det koster 10 kr. pr. start. Tilmelding gerne online på http://tilmelding.kaninhop.dk/TraeningsstaevneAugust20Roskilde/ inden den 11. august eller tilmeld på dagen til stævnet.
Ved spørgsmål kan Line kontaktes på tlf. 61 78 40 24.16. Søndag den 16. august kl. 9:00 indbyder Horsens og Omegns Kaninavlerforening til auguststævne i Skanderborg.
Klasserne er svær, elite og veteran lige. Pris pr. start: 10 kr.
Tilmelding på http://tilmelding.kaninhop.dk/auguststaevne2020horsens/ senest den 9. august.
Adressen er: Gartneriet Rousing, Vitved Bakker 4A, 8660 Skanderborg.
Hvis det er godt vejr, hopper vi ude på græs, hvis det regner hopper vi inde på tæpper.
Spørgsmål kan stilles til Kirsten Bjerg på tlf. 30 12 47 73.22. Holbæk kaninavlerforening inviterer til auguststævne den 22. august kl. 10.00 i forbindelse med et fodboldarrangement i Nørre Jernløse boldklub V. fodboldbanerne. Adressen er følgende: Skovvejen 150 4420 Regstrup. Det vil være muligt at komme ind fra kl. 9.30. Vi afholder følgende klasser: mini lige, middelsvær lige, svær lige åben og elite lige. Prisen er 10 kr. pr start.
Tilmelding Kan ske på: http://tilmelding.kaninhop.dk/auguststaevnenoerrejernloese2020/ Senest den 19. august. Ved spørgsmål kontakt Janni på Mail: jannisnabelahkaf.dk eller på tlf 42204075.22.-23. Haderslev og Omegns Kaninavlerforening afholder den 22.-23. august hopstævne i forbindelse med sommerudstillingen på Sdr. Hygum Hjemstavnsgård.
Stævnet foregår på adressen Ribevej 74, Sdr. Hygum, 6630 Rødding.
Lørdag med start kl. 10:00 vil der blive hoppet følgende klasser: Let kroget, middelsvær kroget og veteran kroget.
Søndag starter vi kl. 9:30 med klasserne: Mini lige, let lige, middelsvær lige og duelhop.
Der vil i duelhop blive kæmpet om en vandrepokal. Kaninerne skal være mindst 6 måneder ved deltagelse i duelhop.
Rækkefølgen vides ikke før vi kommer tættere på stævnet, da det afhænger af vinden.
Ved mange starter kan der blive afholdt finaler.
Prisen er 10 kr. pr. start og ønskes bur er prisen 10 kr. pr. rum som skal bestilles ved tilmeldingen.
Hvis det ønskes kan i overnatte gratis i eget telt/campingvogn hjemme hos Anne-Mettes forældre 5 km væk.
Der er mulighed for at købe morgenmad søndag til 20 kr. Aftensmaden bliver pizza eller lignende som vi bestiller samlet. Man skal selv medbringe drikkevarer.
Der er gratis morgenmad lørdag kl. 8 som gives af foreningen til dem som ønsker.
Begge dage vil det være mulighed for at købe frokost på Hjemstavnsgården og ellers må man gerne medbringe egen mad.
Det er ikke muligt at betale starterne kontant, men skal enten overføres via MobilePay eller overføres via kontonummer, som bliver sendt ud i en e-mail inden stævnet.
Tilmelding sker på http://tilmelding.kaninhop.dk/SdrHygum2020/ og sidste tilmelding er den 17. august.
Ved tilmelding accepterer man at være behjælpelig, hvor der er behov for det, og der vil blive lavet en medhjælperplan, som skal overholdes.
Hvis i har spørgsmål kan i kontakte Anne-Mette på sms 26 11 12 64 eller på Facebook.29. Roskilde og Omegns Kaninforening inviterer til Solsikkecuppen 2020 lørdag den 29. august på ridebanen ved Vilvorde, Søndermarksvej 2, 4000 Roskilde.
Med start kl. 10 og mulighed for at ankomme fra kl. 9.30 afholdes klasserne elite lige og elite kroget.
Pris pr. start er 15 kr og for cup 10 kr.
Tilmelding skal ske på http://tilmelding.kaninhop.dk/Solsikkecuppen2020/ senest den 24. august.
Ved tilmelding til cuppen vælges klassen “duel-hop” på tilmeldingen.
Vinderen af cuppen er den kanin som på begge starter, ender med mindst point (placeringerne i begge klasser). Kaninen SKAL altså starte begge klasser, for at deltage i cuppen. Er flere kaniner lige i point, regnes total antal fejl og evt. herefter total tid (for alle gennemløb).
Vi gør opmærksomme på at betaling er bindende efter sidste tilmelding, e-mail omkring informationer ifht. betaling og afvikling sendes ud inden stævnets start.
Grundet forsamlingsforbud på over 50 personer, skal alle der opholder sig på stævnepladsen tilmeldes - vi beder til at der max. følger 1 person med udover deltageren, denne skal tilmeldes i seperat tilmelding. Chauffører der køre igen efter afsætning, skal ikke tilmeldes. Tilmelding er først til mølle.
Ved spørgsmål kan Camilla kontaktes på SMS 41 82 99 08 eller via hop snabela roskildekanin.dk29. Østhimmerland Kaninavlerforening indbyder til hyggestævne lørdag den 29. august. Det foregår hos Stald Malega, Præstevejen 7c, Mesing, 8660 Skanderborg. Det starter kl. 9, og det koster 10 kr. pr. start.
Der hoppes mini lige, let lige, veteran lige og middelsvær lige. Rækkefølgen afgøres efter vejr- og vindforhold på dagen.
Tilmeldingen er åben og der er sidste frist den 25. august. Tilmelding foregår på følgende link: http://tilmelding.kaninhop.dk/OesthimmerlandAugust20/
Ved spørgsmål kontakt Maria Gadkjær på 23 24 70 94 eller via kontaktformularen.
September 2020
12.-13. Storstrøms Kaninavlerforening inviterer til Sommer Cup i weekenden den 12.-13. september. Der hoppes let-elite kroget begge dage og længdehop. Mere information kommer, når vi kommer tættere på.Oktober 2020
10. Den 10. oktober bliver der afholdt repræsentantskabsmøde i Danmarks Kaninavlerforening i Nyborg Idræts- & Fritidscenter, Storebæltsvej 13–15, 5800 Nyborg.
Der bør ikke planlægges hopstævner til denne dag.17.-18. Vejle og Omegns Kaninavlerforening indbyder til Vejlemesterskaberne 2020. Det finder sted den 17.-18. oktober. Mere om stævnet kommer, men sæt allerede nu kryds i kalenderen.
Ved spørgsmål kontakt Charlotte Elleby på 40 12 91 04 eller Lisette Kongerslev på 60 17 00 31.31.-1. DM 2020
Kaninavlerforeningerne i Odense, Haderslev og Vejle har fornøjelsen af at kunne invitere til DM 2020 i kaninhop. Det vil finde sted den 31. oktober - 1. november i Petersmindehallen, Petersmindevej 25, 7100 Vejle. Programmet ser således ud:
Ankomst fra fredag den 30. oktober kl. 18. Der vil være sundhedstjek ved ankomst.
Lørdag afholdes følgende klasser: Elite kroget DM, veteran kroget DM, let lige, elite længdehop DM.
Søndag afholdes følgende klasser: Elite lige DM, veteran lige DM, elite højdehop DM.
Starthøjde på højdehop er 60 cm, derefter hoppes der 70, 75, 80 osv. Startlængde på længdehop er 140 cm. Derefter hoppes der 160, 180, 200 osv. Startprisen er 50 kr. for elite-klasserne og 30 kr. for let og veteran. Tilmelding foregår på http://tilmelding.kaninhop.dk/DM2020/ senest den 1. oktober. Det er ikke muligt at eftertilmelde og der kan ved dette stævne ikke deltages uden for klassen. Tilmeldinger er bindende når dagen for sidste tilmelding er passeret.
Læs mere om arrangementet bl.a. om bure, overnatning, mad og DM-trøjer på hjemmesiden for DM 2020 på http://dmkaninhop2020.weebly.com
Spørgsmål kan rettes til Charlotte Elleby på 40 12 91 04, eller Anne-Mette Fogh på 26 11 12 64. Ved tilmeldingsspørgsmål henvend jer til Anne-Mette.Skriv til
Hopudvalget© Copyright - Hopudvalget.dk
Design og layout: Maria Banke og Rasmus Bjerner
Der tages forbehold for fejl og mangler.