Årets Hopkanin 2021

I 2021 er der 555 kaniner, som har fået point og der er uddelt i alt 3040 point.
Vi vil i Hopudvalget gerne vil sige stort tillykke til årets vindende ekvipage: SIGNE BRENHOLDT & STAMPESTALDENS SCH. TELL ME WHY med titlen som Årets Hopkanin 2021!


Årets Hopkanin 2021 - Stampestaldens SCh. Tell Me Why

Foto: Charlotte Elleby


Vinderen 2021 - Stampestaldens SCh. Tell Me Why

Skrevet af Signe Brenholdt

Det har altid været en drøm og vinde årets hopkanin, det er derfor en hel fantastisk følelse at have vundet årets hopkanin også med en kanin af eget avl. Det er derfor med stor glæde at beskrive Stampestaldens SCh. Tell Me Why.

Willy er en sand stjerne! Han er på både banen og i buret sød og nem at håndtere. Han har en god tænding, og et godt flow gennem banerne, og slutter sjældent med et ringe resultat. Han har en masse power og en lækker krop, der ikke kun nøjes med at få ham over springene, men også i fineste stil! Han har op igennem alle klasserne præsteret helt fantastisk, da han nåede eliten skulle han lige blive fortrolig med højden, men da har blev det har han også på eliten præsteret helt fantastisk. Hans stærkeste sider er højde og længde og især længde elsker han at hoppe. Samtidig med han er en fantastisk hopkanin, har han også det allerbedste temperament og elsker at nusse og kæle.

Top 10 - 2021

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.


Den fulde liste af Årets Hopkanin 2021 kan ses under resultater og 2021.
Skriv til
Hopudvalget© Copyright - Hopudvalget.dk
Design og layout: Maria Banke og Rasmus Bjerner
Der tages forbehold for fejl og mangler.